A szerző:

Saját fotó
Üdv! Attila vagyok, 44 éves szabadúszó okleveles szakfordító és angol magántanár, illetve Star Wars rajongó, és általában a fantasztikus filmek nagy kedvelője.

2014. április 11., péntek

TUSKEN RAIDER VARIANTS - - TUSKEN RABLÓ VARIÁCIÓK

1. SZTENDERD változat: Kenner Hong Kong kiadás, mely többféle színárnyalatban fordul elő, a halvány világosbarnától egészen a sötétbarnáig. Kellékei: vajszínű vinilköpeny és vörösesbarna gaffi stick (gaderffi, taszken buzogány).

Íme:


ez egy világosbarna színváltozat, jóval sötétebb is van


2. HOLLOW TUBES változat: E változat a Tusken izgalmas és igen ritka változata! Ez voltaképpen egy termékfejlesztés, melyen a Kenner tervezői és szobrászai már úgy alkották meg a taszken ("buckalakó", "sivatagi ember") fején a szemeket takaró két cső alatti másik két fémnyúlványt, hogy azok is üregesek, csőként vannak kivitelezve, szemben a korábbi változattal, amelyen ezek csak szimpla "fém"tüskék. Ez a figurában a fő újítás és érdekesség, DE az is klassz benne, hogy e variáns mindig egészen sötét barnára van festve (mármint az övek, kesztyűk, és a légzőmaszk), ami a normál változatnál igen ritkán fordul elő, ennél világosabb a jellemző legsötétebb al-változata is. A teste maga pedig picit világosabb, mint a hagyományos változaté, így kontrasztosabb megjelenésű annál.


Íme:


 "hollow tubes" (üreges cső) változat oldalnézetben



"hollow tubes" (üreges cső) változat elölnézetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése