A szerző:

Saját fotó
Üdv! Attila vagyok, 44 éves szabadúszó okleveles szakfordító és angol magántanár, illetve Star Wars rajongó, és általában a fantasztikus filmek nagy kedvelője.

2009. szeptember 10., csütörtök

Polish bootleg 4-LOM - hamis lengyel 4-LOM: C-3PO, mint fejvadász??


Íme, az érdekes lengyel 2-in-1 ötlet: C-3PO és 4-LOM egyben! Elvégre valaha mindketten proto-cool droidok voltak! :)

Ezen a képen látszik az a lengyel gyártmányú figura hátlap, melyet egy lengyel gyűjtő ismerősömtől kaptam az aranyszínű 4-LOM-C-3PO hibrid és egy lengyel Boba Fett verzió mellé! :-)
Igazi érdekessége a figurának az aranyló szín mellett: fekete térdcsizmát és fekete kesztyűt adtak a polák testvéreink erre a félelmetes gyilkos robotra! Pedig ő aztán NEM bánik senkivel se kesztyűs kézzel, ebben bizonyos vagyok! Megfigyelhető Vintage gyűjtésben jártas szemek számára, hogy a figura öntéséhez - anyaga egyébként tömör gumiszerű műanyag, jellegzetes illattal, de nem Kenner szaggal - az eredeti Kenner biker scout (motoros felderítő) figura karjait és lábait applikálták, 4-LOM törzzsel és fejjel kombinálva! A festés teljesen sajátos, merőben eltér az eredeti szürke-ezüst színtől! Ezáltal válik a figu C-3PO alteregójává is egy kicsit... Nekem legjobban a deréktájon és a fejen használt citromsárga tetszik ezen a darabon!
Nektek?
 fegyvert nem adtak ki a figurához (tudtommal)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése