A szerző:

Saját fotó
Üdv! Attila vagyok, 44 éves szabadúszó okleveles szakfordító és angol magántanár, illetve Star Wars rajongó, és általában a fantasztikus filmek nagy kedvelője.

2009. szeptember 24., csütörtök

Prune Face variants - Aszalt szilva változatok


Nos, Prune Face nem más, mint ama idegen lények egyike - s egyben idegen fajok egyike - amelyek részt vesznek tevőlegesen is a Felkelők Szövetségének (the Rebel Alliance) munkájában, tetteiben, így pl. azon a "szakmai megbeszélésen" is, amelyet a második Halálcsillag megsemmisítésének tervéről tartanak egy, a Tantive IV-hez hasonló koréliai korvetten. Később Oorrimarko néven híresült el ez a félszemű tábornok. A lázadó alienek közé leginkább a következő fajok tartoznak: a Dresseliek (mint Prune face), a Sullustiak (mint Nien Nunb), a Mon Calamariak (mint Ackbar) és az Ishi Tib faj képviselői, más néven a madárgyíkok.

Alapvetően két változata van, a HK és a jellemzően európai, TRILOGO változat. Külleme, ránézés alapján pedig a zöldnadrágos és a "kéknadrágos" változat. Ez a kék persze túlzás, inkább kékeszöld színről beszélhetünk. Avagy azt is mondhatjuk, hogy a fehérfejű (TRI) és a barackfejű (színre, HK) verzió. A nadrág és a fej mellett eltér (fél) szemük színe is. A HK változaté okker, míg a fehérfejű "europid" verzió félszeme narancs színű! Picit a köpönyegek anyaga is eltér...

Nemrégiben fedeztem fel, hogy ennek a figurának is van mexikói változata! A Lili Ledy változat köpenye anyagában és színében egyaránt teljesen más, mint a Kenner (HK), vagy a Trilogo változat! A figura maga a Kenner színeket mutatja sötétebb árnyalatban, illetve fényesebb felületű annál, még a "szemfedő" is! A puska szintén sötétebb barna.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése